Orimattilan Rotaryklubi

teema Orimattilan rotaryklubi on perustettu 1.10.1968 ja charterkirja on saatu 31.3.1969.

Klubimme kuuluu rotarypiiriin 1390 joka on niin sanottu Sisä-suomen piiri johon kuuluu 59 klubia välillä Orimattila - Pihtipudas.

Lue lisää

Paikalliset palveluprojektit

ratas Kansainvälisiin palveluprojekteihin osallistumisen lisäksi Orimattilan rotaryklubila on paikallisia palveluprojekteja. Orimattilan rotaryklubi lahjoitti 14.4.2016 kannettavan tietokoneen Orimattilan nuorisovaltuuston käyttöön. Keväällä 2013 saatiin päätökseen projekti Orimattilan Taideyhdistyksen (OTY) ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Orimattilan osaston musiikkileikkikoulun kanssa.
Lue lisää

Mitä rotary ja rotarius on?

teema Rotary international, maailman vanhin ja arvovaltaisin palvelujärjestö, muodostuu noin 33.000 klubista yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella. Sen jäsenet muodostavat maailmanlaajuisen verkoston, arvostetussa asemassa olevista liike-elämän johtohenkilöistä ja ammatinharjoittajista, jotka käyttävät aikaansa ja taitojaan palvellakseen paikkakuntiaan ja maailmaa.
Rotaryn tunnuslause ”Palvelu itsekkyyden edelle” on esimerkki yli 1,2 miljoonasta jäsenestä koostuvan järjestön humanitaarisesta hengestä.

Lue lisää