Etusivu


Ohjelma


Hallitus


Klubikokousten pöytäkirjat


Kuva-albumit


Julkaisut


Yhteistyö


Yhteystiedot


Linkit


 
 
 
 
 
   
   
 
Julkaisut
 


20. Vaihto-oppilas Teresa Marttilan raportti 4 Saksasta, Eurotour 100 hengen vaihto-oppilasryhmän kanssa Praha, Budapest, Bratislava, Wien, Venetsia, Pisa, Rooma, Innsbruck, Nesselwang, München, Regensburg ja Berliini. Yhteenveto kuluneesta vaihto-oppilasvuodesta ja sen merkityksestä...

19. Vaihto-oppilas Teresa Marttilan raportti 3 Saksasta Potsdamista,saksalaista joulun ja uuden vuoden viettoa...

18. Luonnos klubin sisäiseksi toimintaohjeeksi erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyissä. Hallitus jatkaa toimintaohjeen käsittelyä ja palautteita ja ideoita voi lähettää presidentille ja sihteerille.

17. Vaihto-oppilas Teresa Marttilan raportti 2 Saksasta Potsdamista, vaihto-oppilaan arkea ja monenlaista havainnointia ja analyysiä.
Teresan raportti 1 lisätty jälkikäteen....

16. Ossi Lapaton presidenttikaudelta löytyi klubin 30v juhliin liittyvää aineistoa:
- 30v kutsu
- Ossi Lapaton tervetulosanat
- 30v muistojen taivalta koskeva haastattelu, jossa Erkki Horttananainen, Leo Kaskikari, Veijo Kokkonen, Sven-Gustarf Malmström ja Lasse Poutiainen muistelevat klubin alkuvuosien toimintaa.

15. Perinteinen Sibelius-juhla 4.12.1984.

14. Klubin kronikka 19.4.1980, kirjoittaja ei ole tiedossa.

13. Seppo Virtasen selostus PolioPlus-projektin ennakkoluulottomasta ja onnistuneesta toteutuksesta Järvenpään rotaryklubissa.

12. Kootut tiedotteet vuosilta 2002 - 2005 "Lähihistorian siipien havinaa". Tiedotteet toimittanut ja kuvittanut Kurt Jansson.

11. Uudet rotary-opaskirjat virkailijoille, mutta niiden rotarytietous on hyvää tutustumisaineistoa jokaiselle rotarylle.

10. Kauko Halosen esitelmä Talvisodan ratkaisevia vaiheita pdf-muodossa netissä.

9. Rotary Norden - lehti 6/2008 julkaisi uutisen nettihistoriikista.

8. Järvenpään rotaryklubi 1955-2005 - historiikki on nyt netissä.

7. Uusin Rotaryliikkeen interaktiivinen Media and News / Newsletter 2/3 , jonka fonttikoon voit muuttaa suuremmaksi klikkaamalla julkaisun etusivun oikeasta yläreunasta. Julkaisu on erittäin monipuolinen, josta pääset mm. Club Locatorin kautta katsomaan minkä tahansa klubin kokoontumispaikan ja ajan eri puolilla maailmaa. Tutustu ja laajenna rotary-tietouttasi. Sinun on mahdollista vaikka tilata suoraan omaan sähköpostiisi tämä julkaisu. 

6. Järvenpään Rotaryklubille lahjoitettujen viirien luettelo tavallisena html.sivuna tai  excel.asiakirjana, (jonka avaaminen edellyttää excel-ohjelman käyttöä.)

5. Ensimmäisen PHF-mitalin saajan saajan tri Vilho Laine-Ylijoen kiitokset klubille 1977.
 
4. Oiva Lehtikarin esitelmä klubikokouksessa tammikuussa 1970 SOS-lapsikylien synnystä.

3. Kunniajäsen Veijo Kokkosen käännös 1970 Rotary Nordenissa julkaistusta Ången klubin jäsenen, taiteilija Curt Aggen pitämästä esitelmästä "Ajatuksia rotarysta".

2. Veijo Kokkosen käännös esitelmä 1960 "Presidenttikaudesta 1959-1960"

1. Veijo Kokkosen esitelmä 1950-luvulla "Erään vähittäiskaupan vaiheista".