twitter:@rk_jkltourula

 
 
Jyväskylä-Tourula Rotaryklubi

Nuorekkuus, veljeys ja hurtti huumori - näistä peruselementeistä rakentuu Tourulan RK:n lämmin ja veljet vastaanottava ilmapiiri! Vaikkemme keski-iällisesti olekaan klubeista sieltä nuorimmasta päästä, korjaamme sen asian pilkkeellä silmäkulmassa. Rotarina olet sydämellisesti tervetullut vierailemaan klubissamme ja rotariudesta kiinnostuneena toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme.

Kokoonnumme perjantaisin alkaen kello 11.45 Jyväskylän klubilla, osoitteessa Hannikaisenkatu 37, 40100 JYVÄSKYLÄ (kartta). Kokouksemme ovat lounaskokouksia ja menumme monipuolinen, vaihtuva ja maukas. Ole hyvä ja tarkista kuitenkin ohjelmamme, ettemme ole juuri sinun saapuessasi viettäneet esimerkiksi intercity-kokousta aiemmin viikolla.

Olemme Rotaryklubiksi varsin runsasjäseninen (63 jäsentä), ja siten Jyväskylän alueen suurimpia klubeja - joukossa riittää mielenkiintoisia tarinoita enemmän ja tarinoiden riittävyydestä pitävät huolen myös hyvin läsnäoloprosentein paikalle kokouksiin saapuvat veljemme. Tule sinä tuomaan oma tarinasi rikastamaan kokoustamme!

Klubimme historiaan voit tutustua tarkemmin ajan kanssa, mutta kerrottakoon lyhyesti, että toimintamme alkoi vuonna 1983 ja eräänä klubin toimintaa summaavana symbolina on kautta historiamme toiminut aiemmin Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän maalaiskunnan rajana toimineen Tourujoen ylittävä silta. Tämä viirissämmekin esiintyvä silta symboloi klubimme missiota kerätä veljiä saman pöydän ääreen niin kaupungin kuin maalaiskunnan puolelta ja yhdistää täten näitä kahta geopoliittista aluetta. Tämä symboliikka sattui myös mukavasti perustamisvuoden -83 Rotary-teemaan: "Mankind is One-Build Bridges of Friendship Throughout the World".

 

Tourujoki ei jäädy talvellakaan. Joki virtaa Jyväskylän maalaiskunnan puolelta ja jakaa vetensä Jyväskylän kautta Päijänteeseen. Valokuva Tapio Tervo 2005